logo blanco

Pa' Picar

Empanaditas Fritas de Queso o Pino

$ 6.900

Deep fried pastry filled with cheese or minced beef.

GL

Empanaditas Fritas de Chupe de Jaiba y Camarón

$ 7.900

Deep fried pastry filled with a creamy shrimp & crab mix.

GL

Machas a la Parmesana

$ 11.900

Razor clams au gratin, with parmesan cheese, butter and cream.

Sopaipillas con Pebre de Cochayuyo

$ 5.900

Typical chilean deep fried pastry made with squash & flour, seved with chilean seaweed salsa with avocado.

Papas Fritas Caseras Trufadas

$ 5.900

Con sal de cochayuyo, servidas con una salsa cremosa de grana padano trufada. Home made french fries, served with seaweed salt and a creamy grana padano truffled sauce.

VE

Pichanga Cuica

$ 7.800

Con arrollado huaso, queso mantecoso, huevos de codorniz, aceitunas negras, tomates cherry, palta y pickle. Platter with spiced pork roll, yellow cheese, quail eggs, black olives, cherry tomatoes, avocado and pickled veggies.

Pichanga Vegana

$ 4.800

Con brocoli, aceitunas negras, champiñones, tomates cherry, palta y pickle. Todo bien aliñado. Platter with brocoli, black olives, mushrooms, cherry tomatoes, avocado and pickled veggies.

V

VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

Pa' Compartír

Pulpo al Ajillo

$ 8.900

Salteado y servido con tomate cherry y aceitunas verdes. Octopus auteed with cherry tomatoes, green olives, garlic, chilli and olive oil.

Salmón Ahumado en Caliente

$ 8.800

Servido con coulis de palta. Smoked rainbow trout, served with avocado coulis.

Bruschetta Napolitana

$ 5.900

Con tomate fresco, mozzarella fresca y pesto de albahaca. 3 unidades grandes. Bruschetta with fresh tomato, fresh mozzarella and basil pesto. 3 pieces.

Camarones y Calamares Apanados

$ 8.900

Con salsa tártara. Fried shrimp and calamari with tartar sauce

GL

Plato de Charcuteria

$ 9.800

Mortadella, prosciutto, finocchiona y salame milano. Charcuterie - mix of imported cold cuts.

GL

Frito Mixto de Verduras

$ 5.400

Brocoli, coliflor, champiñones y zapallito italiano. Con salsa de chancaca al jengibre y limón. Mixed fried veggies.

Filete y Camarones al Ajillo

$ 10.800

Trozos de lomo, camarones, champiñones y tomate cherry al ajillo. Sirloin, shrimp, mushrooms and cherry tomatoes, sauteed with garlic, white wine and a bit of chilli.

VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

Pa' Uno

Carpaccio de Salmón

$ 9.200

Con alcaparras, ciboulette y nuestro aliño de la casa. Salmon carpaccio with capers, chives and our house dressing.

Carpaccio de Carne

$ 9.800

Con alcaparras, rúcula y grana padano. Sirloin carpaccio with capers, rúcula and grana padano.

Palta Pincoya

$ 9.900

En media palta, con navajuelas, camarones, apio, aceitunas negras y mayo al limón. Chilean avocado, stuffed with razor clams, shrimps, celery, black olives and lemon mayo.

Ceviche del Día

$ 9.200

Con pescado del día y limón sutil. Lo puede pedir con camarones. Ceviche made with the catch of the day and lime juice. Shrimp optional.

Mozzarella Fresca con Prosciutto

$ 8.700

Con tomatitos y rucula. Fresh mozzarella with prosciutto, served with cherry tomatoes and arugula.

Erizos

$ 12.000

Los maravillosos Erizos chilenos. The fabulous Chilean sea urchins.

Locos con Papas Mayo

$ 19.600

Fantásticos locos. Similar to abalone (only better!!) with a potato/mayonaisse salad.

Fondos Chilenos

Lengua Nogada

$ 15.900

Con salsa de nueces y crema. Acompañada de papas a las hierbas crocantes y arvejas salteadas. Beef tongue in a creamy walnut sauce, with pressed crunchy potatoes in fresh herbs and sauteed sweet peas.

GL

Ossobuco al Vino Tinto

$ 14.900

En su salsa, servido con fettuccine fresco a la mantequilla y tomillo. Beef ribs in red wine sauce, served with a side of butter and thyme fresh fettuccine.

Costillar a la Chilena

$ 12.900

Aliñado a la chilena y cocido lentamente, servido sobre puré picante. Chilean style oven baked ribs, served over spicy mashed potatoes.

Cazuela de Ave o Vacuno

$ 9.900

Con trutro de pollo o tapapecho de vacuno. A hearty chicken or beef soup, with corn, pumpkin, potato, string beans, carrots, bell peppers & rice. Topped with fresh coriander.

GL

Plateada a la Campesina

$ 14.900

Marinada en vino blanco, servida con cebolla y zanahorias salteadas, servido con puré. Typical chilean braised beef, served with sauteed carrots and onios served with mashed potatoes.

Pastel de Choclo

$ 9.600

Oven cooked corn pie, filled with a minced meat stew, chicken breast, black olives & a hard boiled egg.

Caponata

$ 8.600

Guiso de berenjenas, zapallo italiano, tomate, cebolla, alcaparras, nueces y aceitunas, servido con arroz. Veggie stew with eggplants, zuchinni, tomato, onion, capers, walnuts and black olives, served with rice.

V

Garrón de Cordero a la Mostaza

$ 15.900

Con gnocchi salteados y champiñones. Lamb shank in a white wine mustard sauce. Served with sauteed gnocchi and mushrooms.

Pollo al Cognac

$ 11.900

Con papas fritas. Servido en ollita individual. Chicken cooked in a cognac sauce, served with french fries.

Garbanzos Trufados

$ 12.900

Con chorizo, ostiones y camarones, y un toque de aceite de trufa. Chickpeas with chorizo, shrimp, scallops and a whif of truffle oil.

Garbanzos Trufados Veganos

$ 9.600

Con su sofrito, tomate cherry confitado, rúcola y un toque de aceite de trufa. Chickpeas with confit cherry tomatoes, rúcola and a whif of truffle oil.

V

Filete Chacarero

$ 15.900

Salteado y servido con salsa cremosa de ají verde, acompañado con porotos verdes y tomates salteados. Sirloin chacarero style, with a creamy green chilli sauce. Served with sauteed string beens and tomatoes.

Trutro de Pollo en Hierbas y Limón

$ 9.200

Servido con arroz y espinacas a la crema. Pan seared chicken thigh in herbs and lemon, served with rice and tomato provençal.

VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

Pescados Chilenos

Congrio Frito

$ 15.900

En medallón. Servido con puré blanco y guarnición de cebolla caramelizada. Deep fried Golden Kingklip, a Chilean tradition. With mashed potatoes and caramelized onions. A must!

GL

Caldillo de Congrio

$ 12.900

En caldillo. con verduras frescas de temporada. In caldillo. with fresh seasonal vegetables.

GL

Chupe de Jaiba y Camarón

$ 14.900

Classical creamy crab & shrimp casserole.

GL

Reineta Cardenal

$ 13.900

Sobre coulis de palta, con camarones salteados, y tomate cherry confitados. Pan seared Pomfret over a bed of avocado coulis, topped with sautéed shrimp and confit cherry tomatoes.

Merluza con Bisque de Camarones

$ 13.900

Servido con ostiones y camarones salteados. Hake served over a creamy shrimp bisque, with sautéed scallops and shrimps.

Pulpo al Ajillo sobre Pastelera

$ 15.900

Dorado al sartén, sobre pastelera con un toque de pesto. Octopus sautéed in olive oil with garlic and red chilli, served over a creamy corn purée, with a touch of pesto.

Salmón a la Chancaca

$ 13.900

Con ligera salsa de chancaca con jengibre y cacho de cabra. Con topping de cilantro, cebollín y zest de limón. Sobre ensalada de quinoa con verduras. Pan seared Salmon with a red chilli & ginger infused molasses sauce, topped with fresh coriander, chopped scallions and lemon zest . served over a fresh quinoa and veggie salad"

Pescado del Día a la Mantequilla Negra

$ 12.900

Servido con espinacas a la crema y arroz blanco. Catch of the day with a blackened butter sauce, served with creamed spinach and white rice.

Mixto de Pescados

$ 14.900

Sobre plancha de fierro caliente, con espinacas y papas Mixed grilled fish, served on a hot iron plate over a bed of spinach, with a side order of roasted potatoes.

VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

SUJETOS A DISPONIBILIDAD. SOLO TRABAJAMOS CON PESCADOS FRESCOS. SUBJECT TO AVAILABILITY. WE ONLY WORK WITH FRESH FISH.

Grandes Ensaladas

César

$ 6.900

Classical Caesar salad, served with bruschette. With our Ceasar dressing.

Italiana

$ 8.900

Mix de lechugas, palta, atún en conserva, tomate, papa cocida, huevo duro, porotos verdes, aceitunas y nueces Mixed greens, canned tuna, avocado, tomatoes, potatoes, string green beans, black olives, capers, walnuts, and hard boiled eggs.

Caprese

$ 8.900

Mozzarella, tomate, albahaca y aceitunas negras. Fresh mozzarella, tomato, basil and black olives.

César con Camarones o Pollo

$ 8.900

La clásica. Shrimp or Chicken Caesar salad, served with bruschette. With our Ceasar dressing.

G

Salmonada

$ 8.900

Mix de lechugas, con salmón ahumado en caliente, mozarella, palta, ciboulette, aceitunas, huevos de codorniz y tomates cherry. Mixed greens with smoked trout, ricotta, avocado, fresh chives, black olives, quail eggs and cherry tomatoes.

Rincón Italiano

Gnocchi Pesto o Bolognese *

$ 9.900

Spaghetti al Cartoccio

$ 11.900

En salsa de mariscos, con toque de ajo, merkén y salsa pomodoro. Served in a mixed seafood, pomodoro, garlic and chilli sauce.

GL

Spaghetti alla Nesca

$ 9.900

Con pasta de ajo, salsa de tomate, alcaparras, aceitunas, merkén y perejil With garlic paste, pomodoro sauce, capers, olives, chilli and parsley.

Ravioli Genovese *

$ 11.900

Rellenos con vacuno y cerdo, con salsa de tomates y champiñones. Fresh homemade pasta, stuffed with minced meat, with a pomodoro and mushroom sauce.

GL

Fettuccine Pesto o Bolognese *

$ 9.900

Spaghetti con Plateada

$ 10.900

Con salsa pomodoro casera.

GL

Delicatezze della Casa

$ 11.900

Rellenos de ricotta y espinaca. Con mantequilla a la salvia. Fresh homemade pasta, filled with ricotta & spinach. Served in a butter & sage sauce.

Agnolotti ai Salmone *

$ 11.900

Pasta fresca rellena con salmón y albahaca, servido con una salsa de crema al limón. Fresh homemade pasta, with a salmon & basil filling, served with a creamy lemon sauce.

GL

VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

CONTAMOS CON SPAGHETTI SIN GLUTEN CON LA SALSA QUE PREFIERA WE HAVE THE OPTION OF GLUTEN FREE SPAGHETTI WITH ANY SAUCE YOU PREFER

Nuestros Postres

Crêpes Celestinos

$ 4.200

Con helado de vainilla Crêpes filled with caramel milk sauce, served with vanilla ice cream.

GL

Tiramisú

$ 4.500

El tiramisú es un postre moderno, no tradicional. Tiene su origen en el noreste de Italia, en la región del Véneto

GL

Leche Asada

$ 4.200

Caramelized vanilla custard topped with roasted almonds.

Crême Brulle

$ 4.500

Postre que consiste en una crema cuya superficie se ha espolvoreado de azúcar con el fin de quemarlo y obtener así una fina capa crujiente de caramelo

Choco Choco

$ 4.500

Bizcocho húmedo de chocolate, con relleno de manjar de chocolate, mermelada de frambuesa y cubierta de chocolate. Moist hocolate cake, filled with choclate caramel milk sauce and rasberry jam, covered with a chocolate ganche.

Marquise de Chocolate

$ 4.500

Choclate blanco y negro, juntos en un delicioso mousse frío. Servido con frutos del bosque. White and dark chocolate marquise. Served with mixed berries.

Crêpes con Alcayota

$ 4.200

Rellenos con alcayota, crema y nueces, servido con helado de crema Crêpes filled with vermicelli pumpkin preserve, walnuts and cream. Served with a cream ice cream.

GL

Leche Nevada

$ 3.900

Meringue floats, in milk and vanilla sauce.

Don Pietro

$ 4.200

Helado de vainilla con salsa de chocolate, nueces y whisky. Vanilla ice cream, with chocolate sauce, walnuts and whisky.

Torta 3 Leches Casera

$ 4.500

3 leches homemade cake

Mousse de Navegado

$ 4.200

Con nueces caramelizadas y syrup de navegado. Spiced red wine mousse, served with caramelized walnuts and spiced red wine syrup.

Helados Artesanales

$ 4.200

Pregunte a su garzón por los sabores disponibles. Homemade ice cream. (Ask your waiter for the available flavors)

VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

Hola podemos ayudarte?