$ 8.400
Deep fried pastry filled with a creamy shrimp & crab mix.
$ 15.400
Razor clams au gratin, with parmesan cheese, butter and cream.
$ 7.400
Typical chilean deep fried pastry made with squash & flour, seved with chilean seaweed salsa with avocado.
$ 7.800
Con sal de cochayuyo, servidas con una salsa cremosa de grana padano trufada. Home made french fries, served with seaweed salt and a creamy grana padano truffled sauce.
$ 9.800
Con arrollado huaso, queso mantecoso, huevos de codorniz, aceitunas negras, tomates cherry, palta y pickle. Platter with spiced pork roll, yellow cheese, quail eggs, black olives, cherry tomatoes, avocado and pickled veggies.
$ 7.800
Con brocoli, aceitunas negras, champiñones, tomates cherry, palta y pickle. Todo bien aliñado. Platter with brocoli, black olives, mushrooms, cherry tomatoes, avocado and pickled veggies.
$ 9.900
Mini pulpitos salteado y servido con tomate cherry y aceitunas verdes. Octopus auteed with cherry tomatoes, green olives, garlic, chilli and olive oil.s
$ 7.800
Con tomate fresco, mozzarella fresca y pesto de albahaca. 3 unidades grandes. Bruschetta with fresh tomato, fresh mozzarella and basil pesto. 3 pieces.
$ 12.200
Salteados con aceite de oliva, ajo, cacho de cabra, tomates cherry y perejil, Shrimp sauteed in olive oil, garlic, chilli, cherry tomatoes and parsley.
$ 13.900
Trozos de lomo, camarones, champiñones y tomate cherry al ajillo. Sirloin, shrimp, mushrooms and cherry tomatoes, sauteed with garlic, white wine and a bit of chilli.
$ 11.200
Con alcaparras, ciboulette y nuestro aliño de la casa. Salmon carpaccio with capers, chives and our house dressing.
$ 11.200
Carpaccio de carne, con alcaparras, rúcula y grana padano,Sirloin carpaccio with capers, rúcula and grana padano.
$ 10.900
En media palta, con navajuelas, camarones, apio, aceitunas negras y mayo al limón. Chilean avocado, stuffed with razor clams, shrimps, celery, black olives and lemon mayo.
$ 11.900
Con pescado del día y limón sutil. Lo puede pedir con camarones. Ceviche made with the catch of the day and lime juice. Shrimp optional.
$ 10.900
Con tomatitos y rucula. Fresh mozzarella with prosciutto, served with cherry tomatoes and arugula.
$ 15.900
Los maravillosos Erizos chilenos. The fabulous Chilean sea urchins.
$ 21.000
Fantásticos locos. Similar to abalone (only better!!) with a potato/mayonaisse salad.
$ 1.450
$ 3.900
$ 3.900
$ 3.900
$ 4.200
$ 4.200
$ 4.200
$ 4.200
$ 4.800
$ 4.800
$ 4.800
$ 5.800
$ 7.800
$ 7.600
$ 8.400
$ 8.400
$ 16.900
Con salsa de nueces y crema. Acompañada de papas a las hierbas crocantes y arvejas salteadas. Beef tongue in a creamy walnut sauce, with pressed crunchy potatoes in fresh herbs and sauteed sweet peas.
$ 15.900
En su salsa, servido con fettuccine fresco a la mantequilla y tomillo. Ossobuco in a tomato and veggie sauce, served with fresh fettuccine.
$ 15.900
Aliñado a la chilena y cocido lentamente, servido sobre puré picante. Chilean style oven baked ribs, served over spicy mashed potatoes.
$ 11.600
Con trutro de pollo o tapapecho de vacuno. A hearty chicken or beef soup, with corn, pumpkin, potato, string beans, carrots, bell peppers & rice. Topped with fresh coriander.
$ 15.900
Marinada en vino blanco, servida con cebolla y zanahorias salteadas, servido con puré. Typical chilean braised beef, served with sauteed carrots and onios served with mashed potatoes.
$ 22.000
En su salsa, sobre puré blanco Beef ribs in red qine sauce, served with mashed potatoes
$ 12.900
Oven cooked corn pie, filled with a minced meat stew, chicken breast, black olives & a hard boiled egg.
$ 10.200
Guiso de berenjenas, zapallo italiano, tomate, cebolla, alcaparras, nueces y aceitunas, servido con arroz. Veggie stew with eggplants, zuchinni, tomato, onion, capers, walnuts and black olives, served with rice.
$ 19.900
Con gnocchi salteados y champiñones. Lamb shank in a white wine mustard sauce. Served with sauteed gnocchi and mushrooms.
$ 13.900
Con papas fritas. Servido en ollita individual. Chicken cooked in a cognac sauce, served with french fries.
$ 13.900
Con chorizo, ostiones y camarones, y un toque de aceite de trufa. Chickpeas with chorizo, shrimp, scallops and a whif of truffle oil.
$ 10.900
Con su sofrito, tomate cherry confitado, rúcola y un toque de aceite de trufa. Chickpeas with confit cherry tomatoes, rúcola and a whif of truffle oil.
$ 17.900
Salteado y servido con salsa cremosa de ají verde, acompañado con porotos verdes y tomates salteados. Sirloin chacarero style, with a creamy green chilli sauce. Served with sauteed string beens and tomatoes.
$ 14.900
Servido con arroz y espinacas a la crema. Pan seared chicken breast, with a lemon and mustard dressing, served with white rice and creamed spinach
$ 14.900
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$ 8.900
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$ 18.900
En medallón. Servido con puré blanco y guarnición de cebolla caramelizada. Deep fried Golden Kingklip, a Chilean tradition. With mashed potatoes and caramelized onions. A must!
$ 16.900
Sobre espejo de palta, con camarones salteados y tomates cherry confitados. Pan seared white flat fish over a bed of avocado cream, topped with sauteéd shrimps and confit cherry tomatoes.
$ 16.900
A la plancha, con salsa de tomate, aceitunas, alcaparras, ajo y un toque de merkén. Servida con papas crocantes con hierbas. Pan seared hake, served with a tomato, black olive, capers, garlic and chilean spice sauce. Served with pressed crunchy herbed potatoes.
$ 15.900
Dorado al sartén, sobre pastelera con un toque de pesto. Octopus sautéed in olive oil with garlic and red chilli, served over a creamy corn purée, with a touch of pesto.
$ 16.900
Con ligera salsa de chancaca con jengibre y cacho de cabra, con topping de cilantro, cebollín y zest de limón. Sobre ensalada de quinoa y verduras. Pan seared salmon with a red chilli & ginger infused molasses sauce, topped with fresh coriander, scallions and lemon zest. Served over a quinoa and veggie salad.
$ 15.900
Servido con espinacas a la crema y arroz blanco. Catch of the day with a blackened butter sauce, served with creamed spinach and white rice.
$ 22.600
300gr de pescado a elección, servido en plancha caliente, sobre espinacas y papas, con camarones y calamares. 300gr mixed grilled fish, served on a hot iron plate over a bed of spinach, with roasted potatoes, shrimp and calamari.
$ 12.900
Cooked fresh fish
$ 16.900
sabroso caldillo con trozo de congrio, camarones, ostiones, choritos y calamares con su papa cocida y un toque de crema. Famous chilean seafood soup, with fish, shrimp, scallops, mussels and calamari whit steamed potatoes and dollop of cream.
SUJETOS A DISPONIBILIDAD. SOLO TRABAJAMOS CON PESCADOS FRESCOS. SUBJECT TO AVAILABILITY. WE ONLY WORK WITH FRESH FISH.
$ 10.900
Mozzarella, tomate, albahaca y aceitunas negras. Fresh mozzarella, tomato, basil and black olives.
$ 10.900
La clásica. Shrimp or Chicken Caesar salad, served with bruschette. With our Ceasar dressing.
$ 10.900
Mix de lechugas, palta, atún en conserva, tomate, papa cocida, huevo duro, porotos verdes, aceitunas y nueces Mixed greens, canned tuna, avocado, tomatoes, potatoes, string green beans, black olives, capers, walnuts, and hard boiled eggs.
$ 11.900
Mix de lechugas, con salmón ahumado en caliente, mozarella, palta, ciboulette, aceitunas, huevos de codorniz y tomates cherry. Mixed greens with smoked salmon, ricotta, avocado, fresh chives, black olives, quail eggs and cherry tomatoes.
$ 14.900
En salsa de mariscos, con toque de ajo, merkén y salsa pomodoro. Served in a mixed seafood, pomodoro, garlic and chilli sauce.
$ 12.900
Con pasta de ajo, salsa de tomate, alcaparras, aceitunas, merkén y perejil With garlic paste, pomodoro sauce, capers, olives, chilli and parsley.
$ 13.900
Rellenos con vacuno y cerdo, con salsa de tomates y champiñones. Fresh homemade pasta, stuffed with minced meat, with a pomodoro and mushroom sauce.
$ 13.900
Rellenos de ricotta y espinaca. Con mantequilla a la salvia. Fresh homemade pasta, filled with ricotta & spinach. Served in a butter & sage sauce.
$ 14.900
Pasta fresca rellena de camarones y cebollín, en salsa crema al limón. Filled with shrimp and spring onions with a cream and lemon sauce.
CONTAMOS CON SPAGHETTI SIN GLUTEN CON LA SALSA QUE PREFIERA WE HAVE THE OPTION OF GLUTEN FREE SPAGHETTI WITH ANY SAUCE YOU PREFER
$ 5.300
Con helado de vainilla Crêpes filled with caramel milk sauce, served with vanilla ice cream.
$ 5.500
El tiramisú es un postre moderno, no tradicional. Tiene su origen en el noreste de Italia, en la región del Véneto
$ 5.300
Caramelized vanilla custard topped with roasted almonds.
$ 5.500
Choclate blanco y negro, juntos en un delicioso mousse frío. Servido con frutos del bosque. White and dark chocolate marquise. Served with mixed berries.
$ 5.300
Rellenos con alcayota, crema y nueces, servido con helado de crema Crêpes filled with vermicelli pumpkin preserve, walnuts and cream. Served with a cream ice cream.
$ 5.500
Helado de vainilla con salsa de chocolate, nueces y whisky. Vanilla ice cream, with chocolate sauce, walnuts and whisky.
$ 5.500
Postre que consiste en una crema cuya superficie se ha espolvoreado de azúcar con el fin de quemarlo y obtener así una fina capa crujiente de caramelo
$ 5.500
Meringue floats, in milk and vanilla sauce.
$ 5.500
3 leches homemade cake
$ 5.300
Con nueces caramelizadas y syrup de navegado. Spiced red wine mousse, served with caramelized walnuts and spiced red wine syrup.
$ 5.500
Pregunte a su garzón por los sabores disponibles. Homemade ice cream. (Ask your waiter for the available flavors)
Av. El Cerro 722, Santiago, Providencia, Región Metropolitana