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Pa' Picar

Empanaditas Fritas de Queso o Pino

$ 8.000

Deep fried pastry filled with cheese or minced beef.

GL

Empanaditas Fritas de Chupe de Jaiba y Camarón

$ 8.400

Deep fried pastry filled with a creamy shrimp & crab mix.

GL

Machas a la Parmesana

$ 15.400

Razor clams au gratin, with parmesan cheese, butter and cream.

Sopaipillas con Pebre de Cochayuyo

$ 7.400

Typical chilean deep fried pastry made with squash & flour, seved with chilean seaweed salsa with avocado.

Papas Fritas Caseras Trufadas

$ 7.800

Con sal de cochayuyo, servidas con una salsa cremosa de grana padano trufada. Home made french fries, served with seaweed salt and a creamy grana padano truffled sauce.

VE

Pichanga Cuica

$ 9.800

Con arrollado huaso, queso mantecoso, huevos de codorniz, aceitunas negras, tomates cherry, palta y pickle. Platter with spiced pork roll, yellow cheese, quail eggs, black olives, cherry tomatoes, avocado and pickled veggies.

Pichanga Vegana

$ 7.800

Con brocoli, aceitunas negras, champiñones, tomates cherry, palta y pickle. Todo bien aliñado. Platter with brocoli, black olives, mushrooms, cherry tomatoes, avocado and pickled veggies.

V

VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

Pa' Compartír

Pulpitos Moscardini al Ajillo

$ 9.900

Mini pulpitos salteado y servido con tomate cherry y aceitunas verdes. Octopus auteed with cherry tomatoes, green olives, garlic, chilli and olive oil.s

Bruschetta Napolitana

$ 7.800

Con tomate fresco, mozzarella fresca y pesto de albahaca. 3 unidades grandes. Bruschetta with fresh tomato, fresh mozzarella and basil pesto. 3 pieces.

Camarones al Ajillo

$ 12.200

Salteados con aceite de oliva, ajo, cacho de cabra, tomates cherry y perejil, Shrimp sauteed in olive oil, garlic, chilli, cherry tomatoes and parsley.

Filete y Camarones al Ajillo

$ 13.900

Trozos de lomo, camarones, champiñones y tomate cherry al ajillo. Sirloin, shrimp, mushrooms and cherry tomatoes, sauteed with garlic, white wine and a bit of chilli.

VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

Pa' Uno

Carpaccio de Salmón

$ 11.200

Con alcaparras, ciboulette y nuestro aliño de la casa. Salmon carpaccio with capers, chives and our house dressing.

Carpaccio de Filete

$ 11.200

Carpaccio de carne, con alcaparras, rúcula y grana padano,Sirloin carpaccio with capers, rúcula and grana padano.

Palta Pincoya

$ 10.900

En media palta, con navajuelas, camarones, apio, aceitunas negras y mayo al limón. Chilean avocado, stuffed with razor clams, shrimps, celery, black olives and lemon mayo.

Ceviche del Día

$ 11.900

Con pescado del día y limón sutil. Lo puede pedir con camarones. Ceviche made with the catch of the day and lime juice. Shrimp optional.

Mozzarella Fresca con Prosciutto

$ 10.900

Con tomatitos y rucula. Fresh mozzarella with prosciutto, served with cherry tomatoes and arugula.

Erizos

$ 15.900

Los maravillosos Erizos chilenos. The fabulous Chilean sea urchins.

Locos con Papas Mayo

$ 21.000

Fantásticos locos. Similar to abalone (only better!!) with a potato/mayonaisse salad.

Pa' Ponerle al Lao

Huevo frito (2 unid)

$ 1.450

Extra de tomate Cherry

$ 3.900

Arroz Blanco

$ 3.900

Papas Cocidas

$ 3.900

Papas Fritas

$ 4.200

Papas Mayo

$ 4.200

Puré

$ 4.200

Puré Picante

$ 4.200

Pastelera con o sin pesto

$ 4.800

Espinacas a la crema

$ 4.800

Champiñones salteados

$ 4.800

Acompañamientos a lo pobre

$ 5.800

Pa' los Niños

Spaghetti Bolognese, pesto o alfredo

$ 7.800

Pechuga de pollo 100 grs

$ 7.600

Filete 100 grs

$ 8.400

Reineta a la plancha o mantequilla 100 grs.

$ 8.400

* Elección de puré blanco, papas fritas o arroz

Fondos Chilenos

Lengua Nogada

$ 16.900

Con salsa de nueces y crema. Acompañada de papas a las hierbas crocantes y arvejas salteadas. Beef tongue in a creamy walnut sauce, with pressed crunchy potatoes in fresh herbs and sauteed sweet peas.

GL

Ossobuco Atomatado

$ 15.900

En su salsa, servido con fettuccine fresco a la mantequilla y tomillo. Ossobuco in a tomato and veggie sauce, served with fresh fettuccine.

Costillar a la Chilena

$ 15.900

Aliñado a la chilena y cocido lentamente, servido sobre puré picante. Chilean style oven baked ribs, served over spicy mashed potatoes.

Cazuela de Ave o Vacuno

$ 11.600

Con trutro de pollo o tapapecho de vacuno. A hearty chicken or beef soup, with corn, pumpkin, potato, string beans, carrots, bell peppers & rice. Topped with fresh coriander.

GL

Plateada a la Campesina

$ 15.900

Marinada en vino blanco, servida con cebolla y zanahorias salteadas, servido con puré. Typical chilean braised beef, served with sauteed carrots and onios served with mashed potatoes.

Asado de Tira al Vino Tinto

$ 22.000

En su salsa, sobre puré blanco Beef ribs in red qine sauce, served with mashed potatoes

Pastel de Choclo

$ 12.900

Oven cooked corn pie, filled with a minced meat stew, chicken breast, black olives & a hard boiled egg.

Caponata

$ 10.200

Guiso de berenjenas, zapallo italiano, tomate, cebolla, alcaparras, nueces y aceitunas, servido con arroz. Veggie stew with eggplants, zuchinni, tomato, onion, capers, walnuts and black olives, served with rice.

V

Guiso de Cordero a la mostaza

$ 19.900

Con gnocchi salteados y champiñones. Lamb shank in a white wine mustard sauce. Served with sauteed gnocchi and mushrooms.

Pollo al Cognac

$ 13.900

Con papas fritas. Servido en ollita individual. Chicken cooked in a cognac sauce, served with french fries.

Garbanzos Trufados

$ 13.900

Con chorizo, ostiones y camarones, y un toque de aceite de trufa. Chickpeas with chorizo, shrimp, scallops and a whif of truffle oil.

Garbanzos Trufados Veganos

$ 10.900

Con su sofrito, tomate cherry confitado, rúcola y un toque de aceite de trufa. Chickpeas with confit cherry tomatoes, rúcola and a whif of truffle oil.

V

Filete Chacarero

$ 17.900

Salteado y servido con salsa cremosa de ají verde, acompañado con porotos verdes y tomates salteados. Sirloin chacarero style, with a creamy green chilli sauce. Served with sauteed string beens and tomatoes.

Pechuga de Pollo al Limón

$ 14.900

Servido con arroz y espinacas a la crema. Pan seared chicken breast, with a lemon and mustard dressing, served with white rice and creamed spinach

Filete a la Plancha

$ 14.900

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Pollo a la Plancha

$ 8.900

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VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

Pescados Chilenos

Congrio Frito

$ 18.900

En medallón. Servido con puré blanco y guarnición de cebolla caramelizada. Deep fried Golden Kingklip, a Chilean tradition. With mashed potatoes and caramelized onions. A must!

GL

Chupe de Jaiba, Loco y Camarón

$ 18.900

Classical creamy crab, shrimp and abalone casserole.

GL

Reineta Cardenal

$ 16.900

Sobre espejo de palta, con camarones salteados y tomates cherry confitados. Pan seared white flat fish over a bed of avocado cream, topped with sauteéd shrimps and confit cherry tomatoes.

Merluza Putanesca

$ 16.900

A la plancha, con salsa de tomate, aceitunas, alcaparras, ajo y un toque de merkén. Servida con papas crocantes con hierbas. Pan seared hake, served with a tomato, black olive, capers, garlic and chilean spice sauce. Served with pressed crunchy herbed potatoes.

Pulpitos Moscardini al Ajillo sobre Pastelera

$ 15.900

Dorado al sartén, sobre pastelera con un toque de pesto. Octopus sautéed in olive oil with garlic and red chilli, served over a creamy corn purée, with a touch of pesto.

Salmon Chancaca

$ 16.900

Con ligera salsa de chancaca con jengibre y cacho de cabra, con topping de cilantro, cebollín y zest de limón. Sobre ensalada de quinoa y verduras. Pan seared salmon with a red chilli & ginger infused molasses sauce, topped with fresh coriander, scallions and lemon zest. Served over a quinoa and veggie salad.

Pescado del Día a la Mantequilla Negra

$ 15.900

Servido con espinacas a la crema y arroz blanco. Catch of the day with a blackened butter sauce, served with creamed spinach and white rice.

Mixto de Pescados

$ 22.600

300gr de pescado a elección, servido en plancha caliente, sobre espinacas y papas, con camarones y calamares. 300gr mixed grilled fish, served on a hot iron plate over a bed of spinach, with roasted potatoes, shrimp and calamari.

Pescado a la plancha

$ 12.900

Cooked fresh fish

Caldillo de Congrio

$ 16.900

sabroso caldillo con trozo de congrio, camarones, ostiones, choritos y calamares con su papa cocida y un toque de crema. Famous chilean seafood soup, with fish, shrimp, scallops, mussels and calamari whit steamed potatoes and dollop of cream.

VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

SUJETOS A DISPONIBILIDAD. SOLO TRABAJAMOS CON PESCADOS FRESCOS. SUBJECT TO AVAILABILITY. WE ONLY WORK WITH FRESH FISH.

Grandes Ensaladas

César

$ 9.900

Classical Caesar salad, served with bruschette. With our Ceasar dressing.

Caprese

$ 10.900

Mozzarella, tomate, albahaca y aceitunas negras. Fresh mozzarella, tomato, basil and black olives.

César con Camarones o Pollo

$ 10.900

La clásica. Shrimp or Chicken Caesar salad, served with bruschette. With our Ceasar dressing.

G

Italiana

$ 10.900

Mix de lechugas, palta, atún en conserva, tomate, papa cocida, huevo duro, porotos verdes, aceitunas y nueces Mixed greens, canned tuna, avocado, tomatoes, potatoes, string green beans, black olives, capers, walnuts, and hard boiled eggs.

Salmonada

$ 11.900

Mix de lechugas, con salmón ahumado en caliente, mozarella, palta, ciboulette, aceitunas, huevos de codorniz y tomates cherry. Mixed greens with smoked salmon, ricotta, avocado, fresh chives, black olives, quail eggs and cherry tomatoes.

Rincón Italiano

Gnocchi Pesto o Bolognese *

$ 12.900

Spaghetti al Cartoccio

$ 14.900

En salsa de mariscos, con toque de ajo, merkén y salsa pomodoro. Served in a mixed seafood, pomodoro, garlic and chilli sauce.

GL

Spaghetti alla Nesca

$ 12.900

Con pasta de ajo, salsa de tomate, alcaparras, aceitunas, merkén y perejil With garlic paste, pomodoro sauce, capers, olives, chilli and parsley.

Ravioli Genovese *

$ 13.900

Rellenos con vacuno y cerdo, con salsa de tomates y champiñones. Fresh homemade pasta, stuffed with minced meat, with a pomodoro and mushroom sauce.

GL

Fettuccine Pesto o Bolognese *

$ 12.900

Spaghetti con Plateada

$ 13.900

Con salsa pomodoro casera.

GL

Delicatezze della Casa

$ 13.900

Rellenos de ricotta y espinaca. Con mantequilla a la salvia. Fresh homemade pasta, filled with ricotta & spinach. Served in a butter & sage sauce.

Agnolotti Gamberi *

$ 14.900

Pasta fresca rellena de camarones y cebollín, en salsa crema al limón. Filled with shrimp and spring onions with a cream and lemon sauce.

GL

VE: VEGETARIANO / V : VEGANO / GL: CONTIENE GLUTEN

CONTAMOS CON SPAGHETTI SIN GLUTEN CON LA SALSA QUE PREFIERA WE HAVE THE OPTION OF GLUTEN FREE SPAGHETTI WITH ANY SAUCE YOU PREFER

Nuestros Postres

Crêpes Celestinos

$ 5.300

Con helado de vainilla Crêpes filled with caramel milk sauce, served with vanilla ice cream.

GL

Tiramisú

$ 5.500

El tiramisú es un postre moderno, no tradicional. Tiene su origen en el noreste de Italia, en la región del Véneto

GL

Leche Asada

$ 5.300

Caramelized vanilla custard topped with roasted almonds.

Marquise de Chocolate

$ 5.500

Choclate blanco y negro, juntos en un delicioso mousse frío. Servido con frutos del bosque. White and dark chocolate marquise. Served with mixed berries.

Crêpes con Alcayota

$ 5.300

Rellenos con alcayota, crema y nueces, servido con helado de crema Crêpes filled with vermicelli pumpkin preserve, walnuts and cream. Served with a cream ice cream.

GL

Don Pietro

$ 5.500

Helado de vainilla con salsa de chocolate, nueces y whisky. Vanilla ice cream, with chocolate sauce, walnuts and whisky.

Crême Brulle

$ 5.500

Postre que consiste en una crema cuya superficie se ha espolvoreado de azúcar con el fin de quemarlo y obtener así una fina capa crujiente de caramelo

Leche Nevada

$ 5.500

Meringue floats, in milk and vanilla sauce.

Torta 3 Leches Casera

$ 5.500

3 leches homemade cake

Mousse de Navegado

$ 5.300

Con nueces caramelizadas y syrup de navegado. Spiced red wine mousse, served with caramelized walnuts and spiced red wine syrup.

Helados Artesanales

$ 5.500

Pregunte a su garzón por los sabores disponibles. Homemade ice cream. (Ask your waiter for the available flavors)

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